kbba

Latest Posts

Tip mudah hilangkan blackhead dimuka

By 11:33 PM , , , , ,

As salam... 



Malam ni, jom kita cerita pasal tip kecantikan sedikit. Ececeh.. bukan la cantik sangat pun sebenarnya. Cuma, bila dah dapat tip atau cara yang bagus, tak salah kot untuk kita kongsi bersama. 

Selalunya, masa pergi facial muka, time paling seksa adalah masa treatment pecahkan jerawat. Betul tak? Tak pun, masa dorang buang segala whitehead dan blackhead. Lagi best, tang hidung. Ada rasa nak teranjang je orang yang buat tu. Huuhuh.. itu pengalaman aku la. Meleleh leleh air mata ko. 

source : google 


Tapi, selalunya result memang puas hati. Muka licin je.. Pipi pula kemerah merahan gitu. Akibat pedih lepas rawatan. Betul tak? Rasanya semua facial treatment buat cara yang sama. 
Kadang tu, rasa macam tak sanggup nak terseksa sebab nak cantik sematakan. Serik je nak buat lagi. Sebab tu orang lelaki ada yang tak suka buat facial. Lagi2 D. Aduh... menjerit kot. ihihih.

Tapi, aku ada cara mudah nak buang blackhead dan whitehead ni. Terutamanya bahagian zon T muka kita. Part tu la yang paling sakit. Keluar air mata dan air hidung... HAHAH... 

Caranya adalah dengan menggunakan MASKER VIETNAM. Aku jenis suka cuba dulu sesuatu produk sebelum jual. Bila suplier offere macam2 jenis barang, aku tak amik semua. Amik mana yang aku boleh cuba dan jual. Antaranya masker vietnam ni la. Sangat puas hati. Kawan2 rapat pun aku promote habis2an. Sebab product ni memang terbaik. 

Tak percaya? beli dan cuba. Harga mampu milik.. Jangan risau. Berbaloi baloi beli dan ajak sekali kawan2 semua beli. Hasilnya?? mengagumkan ok. 

source : google 

fuhhh... memang puas hati la pakai ni. Lelaki perempuan, semua boleh. Hasil dalam masa 15 minit dah nampak perubahan. 

Ok, nak share satu customer yang sangat puas hati dengan masker ni. 



haaa... tak dalam pada dia tak nak.. terus jatuh cinta tau

Ok la... share sikit2 dulu. Kalau ada yang berminat, Whatsapp ye. 019.252.3932
Sekian, selamat ber Masker Vietnam ye.. Jom sama2 kasi licin hidung... =D 


You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. wah2 macam best je..haritu aku g facial dorang tak buat dah cara picit2 tu..dorang pakai masker jugak..tu yang best je tido buat facial..hahaha

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers