kbba

Latest Posts

Cara mudah untuk dapur nampak menarik

By 4:00 PM ,

As salam...



Orang perempuan, tak kira la dah kahwin ke belum. Bab dapur memang tak boleh lari dengan perempuan. Walaupun kat dunia ni, chef lelaki ramai. Tapi, di rumah dapur tu ibarat tempat paling orang perempuan suka. Kalau aku, kat dapur la tempat paling suka mengalih barang sambil mengemas. Ubah sana sini. Bagi nampak baru dan segar. Baru seronok nak memasak. 



Sekarang ni, dah ada cara mudah nak buat dan design kitchen cabinet. Nak tahu caranya? nanti lin share link yang boleh membantu. Tapi, sebelum tu, meh tengok design yang ni. Simple dan tersusun. Fuhhh idaman betul. 

click gambar untuk lebih info
Selamat menjamu mata dan poket uolls... =D 

You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. memang sgt puas hati kalo dapo kita cantik.. puas hati renovate dapo walaupun berabis ribu2.. hahahah

    ReplyDelete
  2. yg merah nampak bujang yg bawah tu nampak mcm2 mak2 yg bekerjaya :)

    ReplyDelete
  3. bab dapur ni memang penting...nampaknya SA kena la menabung semula...

    ReplyDelete
  4. perempuan memang suka kalau dapur cantik dan menarik... :)

    ReplyDelete
  5. Kak Sue pun suka ubah-ubah,bukan dapur je tempat lain dalam rumah jugak..tak le boring tengok benda yang sama kan Lin..

    ReplyDelete
  6. sama la,pastu suka ngemas sorang2 malam2 heheheheh

    ReplyDelete
  7. i love my kitchen.
    but very small :) hi hi hi...
    limited space nak buat mcm2 dlm kepala ni...

    ReplyDelete
  8. Laaa.baru.. nak tengok dapur allene macm ne?

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers