kbba

Latest Posts

Hot Baloon di Gold Coast memang terbaik

By 4:00 PM

As salam...



Aku tak pernah pergi Gold Coast lagi. huaaa.... Google dan google ternampak gambar ni. Bestnya. Macam nak pergi gak. Macam2 sebenarnya kita boleh lakukan bila di sana. Selain bermandi manda di pantai, pelbagai aktiviti menarik ada. 

Tempat makan pun ada pelbagai. Fuhh... meleleh tengok. Antara yang menjadi idaman aku nak naik hot baloon dia. Nampak best sangat. Dengan pemandangan yang berbeza kan. 

http://allene.sharethisstory.net/my-887188-7836?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
cantikkan.... best sangat. 



Click gambar untuk tengok lebih lg gambar menarik di Gold Coast. 

You Might Also Like

2 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers