Impian smart phone semua orang

As salam... 


Semakin lama semakin canggih dunia handphone ni. Bukan boleh bercakap je, boleh tengok rupa, boleh layan FB. Order makanan pun boleh. Lepas ni, order makanan terus leh masuk mulut macam ni. 



Haahahahha.. lawak kan. Tapi, bagi aku... cukup la kalau boleh dan memudahkan untuk aku buat kerja... bateri kena tiptop. Jenuh gak nak bawak power bank kehulu kehilir ni...ish... dah la berat. uhhu

http://allene.sharethisstory.net/my-887188-7768?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
click gambar untuk tengok ciri2 hp hebat lagi 

Post a Comment

5 Comments

  1. Assalamualaikum mommylin,
    Kalau ada smartphone camtu saya pasti akan beli.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Tak mustahil kan..pas tu harga plak bleh beli sebiji motor or kereta..hehehe

    ReplyDelete
  3. Haha.. Best la cmtu.. Dah macam citer doremon lak..

    ReplyDelete
  4. Tengah usha hp gak ni. Tp d landa kekeliruan. Nak hp ke nak tablet. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. ha ha ha melampau tu terus masuk ke mulut :)

    ReplyDelete