Instant Shawl - Tudung segera yang memudahkan

As salam...


Selamat malam semua. =) alhamdulillah dapat update blog guna lappy akhirnya. Fuhhh.. Setelah berhari dia buat hal. Terpaksa la type guna hp. Download gambar guna hp. Fuhh... Sengsara. Now everything ok. Laju sikit nak type. kikiki...

Nak share item terbaru di Mommylin Love and Care. Alahai... kedai mommy and babies lin tu. Kedai atas talian je. Ini la sumber rezeki selepas berhenti kerja. Boleh la tampung sikit2 untuk hutang bulanan lin. uhhuhu. 

Sekarang ada 3 jenis instant shawl baru masuk kedai. Lycra printed, lycra plain dan lycra beading Follower IG mommylin_loveandcare mesti pernah ternampak pos gambar2 tu kan. Printed lycra tinggal 1 design je lagi. Lain semua dah SOLD OUT. Alhamdulillah... Tapi, jangan risau untuk instant shawl plain, masih ada lagi... 



Printed instant shawl RM28



Lin nak clear all instant shawl ni. Sebab tu la harga memang terbaik lin bagi. 



Untuk yang plain, banyak lagi warna yang available. Istimewanya instant shawl ni, labuh cukup syarat tutup dada dan bahu. SOFT AWNING, dan hanya kurang dari seminit untuk pakai.

instant shawl labuh 


warna yang avilable

Untuk yang plain ni, RM30. Kualiti kain lebih bagus dari yang printed. Printed tu lembut dan ringan. Tapi, plain dia lagi berat dan tebal.

RM30 free Hijab pins by mommylin. =)

Jadi... kalau rajin, meh la jalan2 di IG mommylin_loveandcare follow tau. Ada macam2 lagi barangan yang menarik, yang tak sempat lin update kat blog. uhuhhu.

Nak mudah Whatsapp je ye.
019.252.3932 - Allene

Ok tata....


Post a Comment

3 Comments

  1. Cantiknya shawl tu. Boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  2. Cantik2 lin.. aku guna instant shawl jugak.. tp suka jenis chiffon.. heee,

    ReplyDelete
  3. aida memang x pakai shawl, lin :)
    sebab tak reti!!!

    ReplyDelete