kbba

Latest Posts

Pencuci mulut yang lazat dan menyegarkan

By 3:00 PM , ,

Assalamualaikum...



Alhamdulillah rezeki tempahan Cheesekut ada lagi. Semoga laris seperti selalu. Terima kasih kerana menempah. Tak sabar nak hantar Order Cheesekut.  
Sebelum ni, bekas Cheesekut agak kecil. Kali ni, lin ubah bagi besar dan puas bila makan. Tak ada la rasa tak puas makan kan. Semoga semua yang makan akan puas hati. 

segar dan enak dimakan ketika sejuk



Cheesekut yang dah siap di pack. Semoga selama sampai, =)

cheesekut 
Untuk tempahan sebarang majlis, boleh hubungi lin ye.

Whatsapp - 019.252.3932
FB dan IG ada di HOME page blog. Jangan lupa ye. Rajin2 follow untuk info terbaru... 

You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. wah, nampak sedap aje...cheese pulak tu...feveret ni...
    :p

    ReplyDelete
  2. banyak nya tempahan tu,,..semoga perniagaan maju jaya..:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rzki baby nnt...

    ReplyDelete
  4. Terbaik....
    Memang nyaman makan ciskut :-)
    My feveret!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers