Resepi kek batik untuk minum petang

As salam...

Minum apa petang ni?? 😰 Hahaha mesti stress br pas lunch dah cerita pasal minum petang. Ye la, kena fikir awal. Senang nak prepare nak masak apa betul tak?

Lin nak Share satu resepi sedap mudah dan lazat ni. Kek batik. Dulu kalau tak silap pernah buat sekali. Pastu terus tak buat lagi sampai sekarang.  Sedap tau resepi yang lin dapat kali ni. Kawan di fb yang share. Lin share sini ye. Selamat mencuba.



Bahan-bahan untuk kek batik. Sangat mudah nak dapat. Ada tu, bahan yang sentiasa ada dirumah. Ermmm... Lagi la senang nak buat kan.
Bila buat je kek ni, semerbak harum rumah bau kek batik...


Mudahkan bahan dia... Untuk resepi penuh,  refer gambar bawah ni ye. Tq kat kak gee share resepi kat fb. Nanti nak Repeat buat lg. Budak2 kat rumah asyik mintak kek je...Huhu.


Selamat mencuba dan menikmati kek batik.  




Post a Comment

3 Comments

  1. Yeay nak cuba.....senang je bahan- bahan tu ha...

    ReplyDelete
  2. Nikmat ni kalau hadap sejuk2 lalu kt tekak aummmmmmmmmm

    ReplyDelete
  3. Aida pernah gaks dulu kala buat kek batiks ni.
    Da lama x buat.
    Sedap.
    And resepi lin share ni mudah...

    ReplyDelete