Stroller Pad - English cotton gred AAA

Assalamualaikum.... Selamat hari Isnin. Ceriakan hari ini dengan perkara indah dan penuh semangat ok. :)

Mommylin Love and care, Product barangan ibu dan anak. Sekarang lin ada jual item baru. Comel sangat. Boleh la mommy match kan dengan nursing cover kami tu. Menarik kan. Nak tahu apa? Stroller Pad. Haaaa.... Lepas ni, tak payah susah2 bawa tilam nipis dan newborn pillow . Bawa je stroller Pad dari kami. Pillow dan tilam dah attach sekali. Confirmkn tak tercicir mana2. 

Harga pengenalan RM 60. Masuk bulan Januari 2016 normal price semula, Rm65. Jadi, cepat grab ok. Sementara stok tengah banyak pilihan. Lepas ni, lin dah cuti bersalin susah nak restock fabrik. Lagi2 yang corak sama. Huhuhu. Korang cepat beli tau. Tak rugi. Kualiti kain memang tiptop. Baby pun selesa. :)

Back view




Front view

Front view 

Back view
Front view 

Back view

Front view 

Back view 
Front view 

Back view 

Front view 

Back view 

Menarik tak? Kalau nak Order atau ada sebarang pertanyaan,  jangan la segan

Whatsapp /SMS / Telegram mommylin
019.252.3932

Nak mudah boleh jumpa kami di fb atau ig.
Fb: MommylinLoveandCare (link boleh click kat home page ye)
Ig: www.instagram.com/mommylin_loveandcare 

Segala gambar dan info lanjut boleh dapatkan disana ok. 

Post a Comment

0 Comments