Year end sale - istimewa untuk breastfeeding mommies

Alhamdulillah... Lin sempat curi masa untuk update blog jup. Kalau nampak mana2 typo tu, minta maaf la ye.... Hihi.

Semalam, Lin betul2 tak sihat. Mungkin kena makan ubat tambah darah. Tu yang pening je. Petang pula ada tetamu datang. Kelam kabut mengemas tau. Nak update stock baru dan item yang tengah sale pun belum sempat lagi. Hari ni Lin update ye. Hope sudi la membeli di mommylin love and care Dan mommylin health and beauty. 


                    
Untuk nursing cover, sale akan berlangsung sehingga 31 December 2015. Harga normal nursing cover  Kali Rm55 dan free postage untuk semenanjung. Tapi, untuk sale ni, kami murah kan lagi rm50 free postage semenanjung. Murah kan. Kain yang kami gunakan English cotton gred AAA. Tak keras lembut dan selesa untuk mommy dan baby. Yang seronoknya ianya peek a boo. Tak risau anak lemas atau tersedak. 


Bagi yang berminat untuk order, jangan segar silu whatsApp/ SMS / Telegram Lin. Di 019.252.3932
Kalau nak cuci mata, Tengok design kain yang available, boleh la ke ig kami @mommylin_loveandcare 

Ok ye, jangan lupa, share dengan kawan2 yang baru lepas bersalin tu, nursing cover ni dah jadi item wajib sekarang. Mudah menyusu dimana sahaja.
     



Post a Comment

0 Comments