kbba

Latest Posts

Printcious.com laman web cenderahati yang menarik

By 8:42 AM , ,

Assalamualaikum....


Sambil rehat masa berpantang ni, sempat juga lah search google cari apa hadiah yang menarik untuk di beri pada baby baru dan abang baby, Hafidh Aryan. Semalam kan birthday dia. Dah 4 tahun baby tua Lin tu. Besar dah dia.

Terjumpa laman web printcious.com ni, memang menarik sangat. Macam macam ada. Dan yang paling menariknya siap boleh custom design. Kita boleh masukkan gambar sendiri dan edit ayat nak tulis apa. Menarik kan. 

Antara yang ada, pillow, mug, t-shirt, casing hp dan macam macam lagi. Lin tertarik pada pillow. Nak beli 3 pcs, letak nama anak anak. Dah tak payah rebut bantal lagi lepas ni. Lepas tu, boleh lah beli t-shirt pula untuk kami sekeluarga.

Customize pillow



Pillow untuk baby shower

Nice pillow for deco 

Tool untuk customize design mudah sangat. Orang tak reti buat design pun boleh design cantik2 tau. Pilih basic color dan design yang nak kalau nak letak gambar sendiri, attach je. Mudah kan.


Sekarang ni, tengah ada sale tau. Cepat terjah www.printcious.com sign up dan, boleh lah membeli belah. Nak cari hadiah anniversary pun best juga tau. Boleh letak ayat sweet untuk pasangan dan gambar yang menjadi kenangan terindah korang.  Harga bagi lin sangat berbaloi. Tak mahal mana pun. Kalau nak dibandingkan dengan hasil yang menarik tu.

Daddy kena belikan mommy baju ni

Nak mug ni juga
Untuk sign up pertama kali, printcious.com akan bagi 25% tau. Bukan itu je, kebanyakan item dalam web semua ada less. Berbaloi baloi bila nak membeli. Tak sabar rasanya lin nak beli. Nak tengok apa yang lin beli?  Nanti Lin share Kat blog juga ye.

Jangan lupa singgah ke web www.printcious.com tau. Rugi tak click, memudahkan kita untuk mencari hadiah atau saguhati untuk sahabat atau yang tersayang.


Ceramic 

Kalau nak share gambar lagi, memang tak menang tangan. Korang pergi la tengok sendiri kat website yang Lin bagi tu. Click je link. Lepas tu, boleh lah cuci mata sekali.
Cari lagi hadiah untuk yang tersayang di sini.

"printcious.com - precious gift from your heart"

You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. woww..sgt2 menarik..suka tgk bntal tu..cantik

    ReplyDelete
  2. menarik.
    aida dulu ada join gak satu web gini, sekali aje order brg.
    apa ntah nama web tu :)

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers