kbba

Latest Posts

Hadiah bantal comel dari printcious.com

By 8:07 AM , ,

Assalamualaikum...



Ingat lagi tak lin kongsi cerita pasal laman web printcious.com di link ni... >link< mesti nak tahu apa yang lin beli dari laman web tu. Meh lin share....
Lin dah order bantal untuk aydina... Comel sangat bantal tu.



Tadaaa... Cantikkan.  Besar tau bantal ni. Lin beli warna pink, tapi disebabkan kekeliruan, lin dapat 2 bantal. Jadi, rezeki dina la dapat dua bantal comel tu. Boleh la guna untuk deco masa majlis berendoi dia. Tapi, entah bila la nak buatnya kan.

Lepas ni, lin nak shopping benda lain pula. Tengah fikir lagi nak beli apa. Rasanya macam nak beli mug, tak pun puzzle, atau ceramic comel tu kan... Ermmmm kena berangan dulu.  Tak sabar nak design comel comel untuk next order.

Kawan kawan pun ramai dapat baby baru tahun ni. Boleh lah order bantal comel macam aydina ni jugakan.. Sama sama geng gitu.

Masa masuk website printcious memang mula mula korang akan rambang mata.
Design yang sedia ada pun dah memang menarik. Lin cadangkan amik je design dari website dan korang boleh tambah nama, tarikh istimewa dan lain lain. Dah jadi special.
Kalau tak nak guna design dalam website, korang boleh letak gambar, dan nama. Mudah dan cepat.

Printcious.com juga memberi kan service yang cepat tau. Tahu2 ada lori depan rumah dah pin pin... Terkejut Lin bila bukak bungkusan rupanya bantal aydina dah sampai
Masa delivery dalam 1-2 hari. Dan terus menerus ke pintu rumah gitu.



Comel tak aydina? Walaupun muka dia masam, tapi dia suka... Lin tahu... Hi hi.  Besarkan bantal tu. Tenggelam aydina.

Memang puas hati, service penghantaran cepat, design yang ada comel2 dan nak order pun mudah. Lepas siap design, isi detail dan buat pembayaran.  Email bukti pembayaran dan mereka akan reply untuk proceed order.

Sistem dia sama je macam website shopping lain. Siap kaki shopping online memang tak akan ada masalah nak order.
Pada geng yang belum pernah shopping dia www.printcious.com boleh shopping sekarang. Musim baby baru dan orang kahwin sekarang ni. Kita bagi mereka hadiah special. Pasti dikenang dan tak kan lupa.

Bagi yang nak tengok review pembeli dan update latest design dan product, boleh ke fb mereka juga di sini... https://facebook.com/printcious

Ok korang, jangan lupa singgah ok. Selamat membeli belah... :) 

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. comelnya...ni yang nak beli jugak ni

    ReplyDelete
  2. comelnyaaaaaaaa corak bantal ni...terbaik...comel anak dara...tahniah allene...syukur alhamdulilah.

    ReplyDelete
  3. besar jugak bantal nyer :)
    best ni, siap ada nama!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers