kbba

Latest Posts

Biskut Raya untuk Baby - Tanpa Gula, Garam, Msg dan Telur

By 9:53 AM , , , ,

Assalamualaikum....



Fuhh.. kita semakin hampir ke penghujung Ramadan kan. Terasa sekejap masa berlalu. Sekarang dah semakin sibuk nak buat persiapan raya. Dalam keterujaan kita untuk menyambut raya, jangan lupa pada yang penting. Zakat dan lebihkan beribadah. Peringatan untuk sesama kita. Kadang lin pun lupa, bila terlalu sibuk dengan duniawi. 

Biskut raya tahun ni, dah buat ke? Atau beli siap je? Lin konon nak buat sendiri. Tapi, apakan daya. Minggu pertama dan kedua puasa sibuk siapkan BisCute untuk agent. Masuk minggu ni, baru lin siapkan BisCute untuk #projekrayabiscute . Untuk projek raya tahun ni, Khas untuk baby yang berusia 7 bulan ke atas. BISKUT MANGO. 

biskut raya baby - Mango




Biskut mango ni, limited edition tau. Lin keluarkan untuk bulan Ramadan dan Syawal je. Untuk biskut kurma dan biskut kismis, masih lagi jual. Cuma, kalau nak dapatkan biskut ni, hubungi agent2 BCbM. Macam mana nak dapat contact semua agent BCbM, boleh whatsapp Lin ye. Buat masa ni, Biskut mango hanya ada di HQ. Pada agent memang tak ada. 

Istimewanya biskut Mango ni, rasa dia manis, dan tak masam. Insyaallah baby pasti akan suka. Especially bentuk biskut ni, lin buat bentuk "BEAR" . Senang untuk dipegang, dan mudah untuk baby makan.

Biskut raya baby - Mango 
Harga untuk sebotol biskut hanya RM20. Free postage semenanjung. Sabah dan Sarawak add RM5 sahaja. Biskut ini mudah untuk mommy simpan dalam hand bag sendiri atau pun simpan dalam bag baby. Masa travel, baby lapar.. senang je kalau nak bagi. Adat la baby kalau makan bersepahkan. Sepah itu elok untuk minda anak2 tau. Biar dia explore dengan dunia dia.

Berminat, Whatsapp lin ye. 0192523932 minggu ni, minggu akhir tau, lepas raya baru lin open semula. Limited edition sepanjang bulan Ramadan dan Syawal.

Jom meriahkan hari raya kita dengan biskut raya Mango untuk baby. Biskut yang sihat, penuh dengan kebaikkan dan yang paling penting tanpa gula, garam, msg dan telur.



You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. lin.. kali pertama dkna tau biskut baby ni.. kalau biasa nampak kat kedai tu jer untuk baby.. rasa lebih kurang sama eh? bahan-bahan dia apa lin?

    ReplyDelete
  2. wahhhhh baby pun ada biskut raya eh ,nampak sedap lak...

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers