Homemade biskut baby - Senarai agent BCbM

Assalamualaikum...



Holaaaa...  mommies!!!

Mesti ada mommy yang dah kenal produk makanan baby BISCUTE BY MOMMYLIN (BCbM) .
Biscute ni, ada 3 perasa... BisCute perasa Kurma, perasa Kismis dan perasa Mango.

BisCute by Mommylin - Makanan baby sesuai untuk travel 




Alhamdulillah... kini BCbM semakin berkembang. Agent pun makin ramai. Tapi, kami masih lagi mengalu alukan agent2 baru. Agent memudahkan mommy yang inginkan service Cash on delivery. Barang terus sampai ke tangan anda. Insyaallah agent2 kami akan memberikan service yang terbaik untuk anda. 

Ok, pada mommy yang nak dapat kan BisCute dengan agent kami, ni Lin dah sediakan senarai agent dan no phone untuk mommies terus hubungi mereka. 

Biscute juga mommies boleh dapatkan secara walk in di area Wangsa Maju dan Shah Alam.... 

Walk in Shah Alam - BisCute 

Walk in BisCute - Wangsa Maju 


Untuk agent yang Cash On Delivery pula... mommy boleh la refer list di bawah ni ok... 


Agent BCbM - Faranani 

Agent BCbM - Lydia 

Agent BCbM - Yana 

Agent BCbM - Wani

Agent BCbM - Mimi

Agent BCbM - Suhaila 

Agent BCbM - Syazwani

Agent BCbM - Noraini

Agent BCbM - Erin 

Agent BCbM - Kak Sal

Agent BCbM - Kak Yanti


Bagi agent luar dari kawasan KL dan Selangor pula... 

Agent BCbM - Suraya 

Agent BCbM - Ayu 

Agent BCbM - Amira 

Agent BCbM - Ain

Agent BCbM - Azwa

Agent BCbM - Lahi


Setakat ini je agent yang kami dari BisCute by Mommylin ada. Insyaallah... moga lebih ramai lagi agent boleh bersama2 kami sebarkan kebaikkan Biskut baby yang sihat ni dan memudahkan mommy yang sibuk menyediakan makanan sihat untuk si comel anda... 


Post a Comment

0 Comments