kbba

Latest Posts

Langkah pertama - Aydina memang penakut

By 8:48 PM



Assalamualaikum...

Hari ini dalam sejarah Aydina Nufayla. Langkah pertama dia di usia 1 tahun 1 bulan 16 hari. Lewat ke??


Kalau ikutkan abang2 dia aydina memang semua lewat... 😅 tak kesah la nakkk.. janji ko sihat. Mommy syukur dah. Mommy tahu ko ni terlebih manja. Dah 24/7 mengadap mommy... mommy pun pasrah je...








Selalu juga orang sekeliling tanya mommy. Tak berjalan lagi ke? Berapa bulan ni??
Huhu... apa yang mampu geleng kepala je la... umur setahun dah... ada yang faham tu diam lah. Ada yang jenis terlebih ramah, sambung lagi... " eh... lambatnya tak berjalan lagi .." gitu ayatnya... hahah


Lin ni nasib lah anak yang ke3. Kalau anak pertama terasa hati dah. Mana tak nya... risau anak lambat. Tak sama dengan anak orang lain. Tapi sebabkan dah 3x beranak... gua chilll je. Adat lah setiap anak progress takkan sama. Kalau semua sama, itu made in kilang. Komponen semua sama. Faham dok?

Kalau ada parent terasa hati dengan orang sekeliling. Apa yang lin boleh nasihatkan, pekakkan telinga. Biar dia nak cakap apa pun yang penting kita tahu anak kita dan nampak yang dia sihat. Kalau ada yang tak kena, cepat2 dapatkan nasihat doktor.




Ok lah... sampai sini dulu cerita princess Aydina. Nanti mommy sambung cerita lain. Ni otw g restock barang niaga. Driver ada, boleh lah update blog jup. Maceh Ben Ashaari sebab share pasal blogaway... senang kerja aii... hahaha

Love,
Mommylin


You Might Also Like

1 leave a massage here...

  1. alolo..comelnya pegang handbag..betul sgt mommy lin..cam anak sy yg sulong cepat jln tp speach dealy...tp sejak g sekolah ok dah..bole faham apa dia ckp..kalo tak dengar bnyi mcm ckp bahasa jerman..hihi..tp yg plg penting anak sihat kan :)

    mommy lin jemput singgah blog saya jgk..
    www.ladysara84.blogspot.com

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers