Hadiah hari ibu yang sweet dan simple

2 generasi ibu

Assalamualaikum... hai..hai..!!

Hari ibu semakin hampir dah ni. Apa plan korang untuk bagi hadiah pada mak, ibu dan mommy kita?

Kalau selalunya kita belanja mereka makan, pergi spa... dan shopping... apa kata kali ni kita bagi sesuatu yang kita dan mak kita boleh nampak dan senyum setiap hari lihat hadiah kita.

Nak tahu tak apa?? Nak tak? Meh lin share...


Mommylin hadiahkan mak Mug yang cute dan comel sangat ni... Motto Mug adalah hadiah yang paling sesuai untuk hari ibu. Sebab apa? Belum ada lagi mug yang luar dan dalamnya ada printing macam ni tau.

Mesti ada yang fikir, ala... bosan lah bagi mug. Eh... jangan macam tu. Setiap mug ni ada sentimental value yang tersendiri tau. Dan kita boleh guna setiap hari. Setiap kali guna mesti mak ingat pada sapa yang beri.

Kalau sayang nak guna, boleh simpan dalam almari hiasan. Terjaga rapi. Bila terpandang mesti ingat pada si pemberi.

Motto Mug ada 3 jenis. Design untuk Mother's Day, Happy Birthday dan I Love You.
3 hari istimewa yang sangat sesuai kita hadiahkan Motto Mug ni pada orang yang tersayang.


Design 1
Design 2
Motto Mug

Motto Mug ni, harga murah je tau. Rm30 sahaja untuk 1 mug dengan cetakkan dia sekali. Dan gambar di mug adalah pilihan kita dan juga templete cetakkan di Motto Mug.

Mug special ni, selain untuk hadiah mother's day, mug ni juga sesuai sangat dijadikan sebagai Personalization gift ideas, hadiah Valentine's Day dan hadiah harijadi.

Hadiah unik ini semua boleh dapatkan dari BestSub Malaysia. BestSub Malaysia ini adalah specializes dalam pengkilangan dan pengiklanan heat press machines, cutting plotters, sublimation supplies, photo crystals, badges, textiles, advertising materials and related printing services widely welcomed as corporate gifts, souvenirs, premiums, personal gifts, and etc.

Nak tahu pasal Motto Mug dengan lebih lanjut, boleh lah baca kat sini ye... http://blog.libertyprinting.com.my/personalized-mothers-day-gift/


Ok geng, mommylin pendekkan cerita ya. Korang kalau nak dapatkan Motto Mug macam yang mommylin buat ni, boleh hubungi alamat, contact number dan email di bawah ni ye.

BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T),  Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)


Contact number:  019-9858151 (Ms. Elaine) or 019-3231515 (Mr. Steven)
Email: enquiry@libertyprinting.com.my

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)


Web: http://www.bestsub.my
Facebook: https://www.facebook.com/BestsubMalaysia/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcm9uNUtcVa9TF1dmArOyrw

Jangan lupa tempah Motto Mug tau, rugi tak hadiahkan mak kita mug yang comel ni.

Love,
Mommylin...


Post a Comment

1 Comments