Suasana hari raya bersama KBBA9

Assalamualaikum... 

Hallo Malaysia baru.... Rasa macam newborn je kan. Moga 5 tahun akan datang ini lebih bermakna... Insyallah....



Photoshoot raya

Seminggu sebelum pilihan raya beberapa Raikan blogger sempat berkumpul dan bergambar dengan tema raya. Masing-masing datang dengan baju raya yang penuh gaya. 


Lokasi kami di Astaka morroco di taman botanic putrajaya. Cantik dan damai je suasana kat situ. Awal pagi kami dah sampai... Blogger yang join tak ramai dalam 8 orang Sahaja, jadi cepat lah habis sesi bergambar. 


Masing-masing bawa makanan, bila lapar berhenti makan dulu. Anak2 pun selasa kat sana. Boleh berlari, bagi ikan makan... Jadi mereka tak boring. 

TQ ummi nani

TQ pada inspektor nani untuk semua gambar2 yang owesome... Dan perancang program pada hari tu. Orang kuat ni, kalau tak kuat rasa sesi photoshoot tak jadi... 



Apa2 pun kami semua happy hari tu. Tq juga pada semua blogger. Abe, kak ema, izyan, haidar, kak Mariana...


Moga ada rezeki lagi untuk bertemu... 

Mommy sayang semua... 
Mommylin ❤️

Post a Comment

4 Comments

  1. Ala kak lin, nama kin x sebut pun.. hehe. best, we all have fun kan? :D

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat kumpul-kumpul sesama blogger macam ni

    ReplyDelete