kbba

Latest Posts

Aktiviti cuti sekolah bersama keluarga

By 2:00 PM

Assalam.... 
Mood malas minggu lepas, tahap gaban... Gaban tu apa, mommy pun tak tahu... 😅 yang tahu, nak bgth ni... Serius malasnya lah... 

Ngan pakwe


Lepas subur, golek2 tengok hp, bosan tengok hp pejam mata konon nak lelap jup. Ingat boleh lah lena kan... Harammmm anak2 main terjerit2.. Grrrr 😤

Sudahnya layan korea kt hp je.. Lepas 1, 1 cerita... Last2 laki tanya tak nak bangun ke? Hahahah... Dasyat sangat balas dendam malas tu... Nak tak nak, kena bangun sidai baju. Dah laki tolong on mesin, sidai baju belum ada mesin terpaksa lah bangun.. Kang busuk pulak baju tu kan... 


Lepak2 tengok TV, tidurkan dina dah pun masuk waktu zohor. Lepas solat, siap2 pergi kenduri kat bangi. Alhamdulillah... Rezeki... 





Balik kenduri laju2 g alamanda, nak tgk cerita the meg. Sementara nak tunggu time masuk wayang D ajak main bowling. Pergghh lama siut tak main bowling... Ke laut saje bila baling... Untung semalam dapat kalah kan D. Hafidh dan Harris pun first time main bowling semalam.. Enjoy dorang, asyik cakap bestlah main bowling... 

Lepas habis bowling kami jalan2 jumpa ninja turtle... Ribut si dina mengejar mascot ninja turtle tu.. Nak amik gambar macam panjang je kena beratur, mommy dengan daddy mmg tak rajin bab tu... Amik gambar dr jauh je lah... 

Habis tengok the meg, jalan2 kejap masuk mph, Watsons dan balik. Berakhir lah cuti2 sekolah seminggu. Pagi ni semua lemau nak pergi sekolah. Mommy pun lemau nak buat rutin mommy...

Oklah... Bubye., jumpa lagi dicerita pendek mommy ye

Love, 
Mommylin 

You Might Also Like

1 leave a massage here...

  1. Part golek2 sampai kena tanya tak nak bangun ke tu selalu gak kt umah ni hahahhaha

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers