Harraz Azhraf day 1

Assalamualaikum... Tak banyak yang Mommylin dapat share kt blog ontime. Biasanya mommy share kat Instagram. Mana2 yang sudi, leh lah follow k. Nanti mommy follow back ๐Ÿ˜˜




View this post on Instagram

Alhamdulillah... 10 hari dah hero kecik Mommylin sorang ni. . Mommy warded dengan kes iol sebab dah due tak beranak2 lagi. Pagi kena induce, sebelum tengahari dah give up dan terus ke plan dr seterusnya untuk czer. Sebab memang dah tau penyudahnya czer, buat apa nak tunggu lagi. . Induce utk vbac hanya masuk balon je, xboleh masuk ubat... Tp tak ada rasa sakit dari pagi... Nak tunggu 24jam rasa xsanggup pulakkk.. . Masuk ot dalam 3pm lebih. Duduk dalam tu tingtong... Tingtong... Siap operate semua lahir lah sidebab ni pukul 16:20pm . Berat 3.5kg, pakar kata 4kg ๐Ÿ™„ mati2 dia sangkal 3.4kg dr result scan. Sabau je lahh.. . Dah ni jalan hero ke3 kami, kami terima, tanpa rasa sesal. Dah itu takdirnya ❤️ . ๐Ÿ’•Muhammad Harraz Azhraf ๐Ÿ’•04.11.19 ๐Ÿ’•3.5kg ๐Ÿ’•54cm ๐Ÿ’•4:20pm ๐Ÿ’•Hospital Putrajaya . #harrazazhraf #mommylindotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #harrazazhrafday1 #motherhood
A post shared by MommylinDotCom (@allene_mommylin) on

Post a Comment

1 Comments

  1. seronoknya bau baby,IQ lak xsbar nak bau, tak lama lgai ni, rasa cuak pun ad

    ReplyDelete