kbba

Latest Posts

Kenapa ibu2 cepat lupa sakit beranak?- Pengalaman bersalinkan Harraz Azhraf

By 8:00 AM

Assalamualaikum...




Alhamdulillah, Mommylin dah selamat melahirkan seorang lagi baby boy... Hihi meriah anak lelaki dalam rumah ni. Secara sahnya (ceewahhh...) mommy sudah menjadi ibu kepada 4 orang cahaya mata. 4 orang bukan sikit ye... Ramai tu. Pinggang pun dah rasa sakit2 ni... Fuhhh


Cerita bersalin anak no 4 ni, mommy share guna vlog. Mommy akan share kt blog juga, tp view dari YouTube. Sapa yang sudi subscribe, sila lah ye... Mommy appreciate sangat... 

Bujang no 3 Mommylin kali ni namanya Muhammad Harraz Azhraf. Maksudnya yang warak, menyenangkan/bijak
Baik budaknya... Tak banyak ragam. Kalau meragam pun, ala... Normal lah nama pun baby kan... Lahir di hospital putrajaya dengan berat 3.5kg (paling semangat setakatni) Berat mommy mengandung harraz pun paling semangat jugakk.. Hahaha entah bila nak turun pun xtau lah ni. Kembang sama je macam masa mengandung huhu... 

Jom tengok vlog pengalaman bersalinkan Harraz Azhraf 



You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers