PG Mall - WOW STORE: FREE SHIPPING

Assalamualaikum... Halluu, korang perasan tak, sejak dua menjak ni, ramai dah dok citer pasal PG Mall. Bila dah ramai kawan-kawan mommy bercerita, mula lah mommy sibuk nak tahu juga, apa tu PG Mall. 


Lepas dah baca blog kawan-kawan, baru tahu... PG Mall ni, adalah platform online shopping. PG Mall www.pgmall.my adalah satu-satunya Platform E-commerce tempatan di Malaysia dan telah ada sejak tahun 2017. Dah 3 tahun usia PG Mall dan memang akan dipercayai. PG Mall juga telah mendapat ranking top 3 e-commerce di Iprice insight report https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ Membeli belah di PG Mall sangat mudah kerana mereka menerima semua e-wallet dan apa jua cara pembayaran.


WOW STORE : FREE SHIPPING
Sekarang ni, sedang berlangsung promosi diskaun sehingga 80% OFF untuk kedai. Penghantaran percuma setiap hari dengan hanya minimum pembelian sebanyak Rm30 sahaja. Memang wow kan... Bukan itu je, cash back sehingga 3.5%. Antara Top merchandise yang mengambil bahagian adalah...

1- Big Spoon Kitchenware  https://pgmall.my/BigSpoon-Kitchenware | coupon code : SPOONFREE
2- Fren Store https://pgmall.my/Fren-Store | coupon code : FRENFREE
3- Softlove Malaysia https://pgmall.my/Softlove-Malaysia-1 | coupon code : SOFTFREE
4- HI STYLE MALAYSIA  https://pgmall.my/HI-STYLE-OFFICIAL-STORE-1 | coupon code : STYLEFREE
5- Teng Mobile https://pgmall.my/TENG-MOBILE-1 | coupon code : TENGFREE
6- Shop X https://pgmall.my/ShopX | coupon code : SHOPXFREE
7- WangZheng Care https://pgmall.my/WangZheng-CARE-1| coupon code : WZHENGFREE
8- Mamami Health Food https://pgmall.my/Mamami-Health-Food-1| coupon code : MAMAFREE
9- Perma Glass https://pgmall.my/Perma-Glass | coupon code : PERMAFREE
10- Altron Mall https://pgmall.my/ALTRON-MALL-1| coupon code : ATRNFREE
11- Butik Bos Official Store https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store | coupon code : BUTIKFREE
12- VV Mall https://pgmall.my/VV-MALL-1| coupon code : VVMALLFREE
13- WJS  https://pgmall.my/WJS | coupon code : WJSFREE
14-Jazz & Co https://pgmall.my/Jazz-amp;-Co-1 | coupon code : JAZZCOFREE
15- WPN https://pgmall.my/WPM-Online-1 | coupon code : WPMFREE
16- Dr Morita https://pgmall.my/Dr.-Morita_-Malaysia-1 | Coupon code : MORITAFREE
17-Aromate https://pgmall.my/Aromate-1 | Coupon code : AROFREE


SUPER BRAND SALES
Sekarang juga, sedang berlangsung jualan murah untuk barangan berjenama 21 September sehingga 30 September 2020. Antaranya, Nestle, Gintell, Vivo, G200, Revlon, Old Town, P&G, Focus Point, Hurix, 4s Professional,Pineng. Diskaun sehingga 20% OFF dengan belian serendah RM50. Korang boleh terus ke link super brand dengan klik kat sini. >link< Jangan lupa guna diskaun code ni : PGSUPER 


HEALTH & BEAUTY ESSENTIAL WEEK
Selain dari sale super brand, PG Mall juga Health and Beauty Essential Week yang bermula pada 15 September sehingga 30 September 2020. Diskaun sebanyak RM25 dengan hanya belian serendah Rm100 dan penghantaran percuma yang terhad RM4.  Boleh terus shopping kat sini dengan klik ni >link< dan jangan lupa guna diskaun code ni : LOVEPGHB25
 
Huisshh banyak diskaun kt PG Mall ni kan! Apa tunggu lagi korang, cepat download PG Mall dan shopping guna codes diskaun yang mommylin dah share tu. Kita kan pengguna bijak, haruslah mencari yang banyak diskaun macam kat PG Mall ni. 

PG Mall 
Website: www.pgmall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #Wowstore #Superbrandsales #health&beautyessentials

Post a Comment

18 Comments

  1. PG Mall ni i suka sbb barang berkualiti..

    ReplyDelete
  2. yeayyykita dah shopping air fryer best2

    ReplyDelete
  3. best shopping kat pgmall. byk sale

    ReplyDelete
  4. Jomm shoppingggg .. jommm jom jomm PG Mall

    ReplyDelete
  5. 9.9 Hari tu mmg shopping Milo kat sini...biasa mmg beli kat pgmall pun..best deal

    ReplyDelete
  6. Woww free shipping ..tu yang excited dengar ni hahahha gaji mgu ni lak tu 🙈 ngam nak usha..

    ReplyDelete
  7. jom pakat shopping kt pg mall ..murah katanya

    ReplyDelete
  8. Tgh aim nak beli emas kat situ heheh

    ReplyDelete
  9. makin banyak brand masuk pgmall nie..

    ReplyDelete
  10. hehhe.. k.azni suka emas dkt sini .... terliur sajaa...tgh menabung ni

    ReplyDelete
  11. Banyaknya yang menarik kat PGMall..

    ReplyDelete
  12. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    ReplyDelete
  13. I like to shop in PG mall. Its one of the best online shop and it provide best coupons and offers. Thank you for dropping this post.

    ReplyDelete