CRYSTAL SKIN - Terbukti Mampu Merawat dan Mencantikkan Kulit

Assalamualaikum... Hai korang, sihat? Mommylin doakan korang sentiasa sihat. Zaman sekarang ni, kita tak boleh demam. Bila demam je, mulalah gelabah kan... Kalau dulu demam tu biasa lah. Sekarang tak boleh, sakit tekak sikit je, laju-laju buat air lemon panas campur madu, makan ubat cepat-cepat. Haaa... Nampak tak, kesedaran tentang kesihatan berganda di musim pendemik ni. 




Dalam kita sibuk dengan hal kesihatan diri, bab kecantikkan juga penting! Duduk rumah 24jam dengan laki sangat mencabar. Dulu, time kita selekeh, dia tak ada kat rumah, keluar bekerja. Tapi sekarang takkan nak bersolek dan pakai cantik-cantik 24jam kan. Memang tak kan terjadi lah.. Maka, dengan itu.. kena lah buat sesuatu, supaya rupa kita ni, tak lah buruk di mata suami. 24 jam nak tengok ni. hihiih 

Bukan apa, kita duduk rumah terkurung time pendemik ni, kadang tu boleh jadi stress dan bila stress mula lah timbul jerawat kat muka. Kulit muka pun macam hilang seri, nampak kusam je. Ini sangat menakutkan... huhuhuhu 

Mommylin ada try 1 produk ni, khas untuk yang ada masalah kulit gelap dan berparut. Nak tahu tak produk apa? Jom baca ni... 



CRYSTAL SKIN dari RISH BEAUTY

Apa itu Crystal Skin? Ia adalah suplemen yang membolehkan kita kelihatan lebih menawan dan terbukti dapat mencantikkan serta merawat kulit dari luar dan dalam agar lebih sihat, menawan dan berkeyakinan. Gituuu.. Orang perempuan, dengar benefit produk macam ni je dah teruja kan? Siapa tak nak nampak menawankan?



Istimewanya Crystal Skin ini, adalah ianya dijamin selamat dan tiada kesan sampingan kerana kandungannya adalah bahan semulajadi dan telah diuji secara klinikal. Bahan- bahan ini juga terkenal untuk khasiatnya dan dikawal selia di bawah gred makanan oleh Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Makanan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dan ia juga merupakan produk tempatan bumiputra Muslim. 

Jadi, sebelum amik sebarang produk, kita kena tahu dulu bahan-bahan yang digunakan dan status produk tersebut. Produk Crystal Skin ini, kesemua bahan Crystal Skin adalah gred AAA, kilang berstatus Halal dan juga mempunyai akreditasi GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) dan ISO 22000. 




Bahan Utama Crystal Skin

Tomato Kristal – Mengandungi bahan anti-oksidan terkuat, membantu mengurangkan jeragat & melindungi kulit dari kerosakan sinar matahari
Habbatus Sauda – Mengandungi bahan anti-radang dan dapat kurangkan jerawat serta membunuh kuman
Vitamin C - Membantu melindungi sel dan menjaga kulit agar sihat
Collagen - Menambah keanjalan kulit dan mencegah kedutan pada kulit
Ekstrak Biji Anggur - Mengandungi bahan anti-oksidan, membunuh kuman dan membantu dalam penyembuhan luka
Jus Blackcurrant - Anti-oksidan serta menguatkan system pertahanan badan



6 bahan utama sahaja dah memberikan banyak khasiat yang diperlukan oleh kulit kita. Tak perlu lagi kita amik satu persatu. Semuanya sudah ada dalam Crystal Skin. Antara faedah yang kita dapat dengan mengambi produk ini adalah ianya membantu merawat masalah kulit dengan mengurangkan parut, mengecilkan pori-pori yang terbuka, memutihkan kulit, mengurangkan minyak pada wajah, kulit akan menjadi kurang kusam dan glowing serta menambahkan kelembapan kulit. 

Untuk memastikan keputusan yang terbaik bila mengambil Crystal Skin, Korang perlu elakkan minuman yang berkafein,beralkokol dan berkarbonat untuk mendapat keberkesan yang lebih baik. Minum 2 -3 liter air putih setiap hari utk mempercepatkan proses keberkesanan Crystal Skin, dan mengamalkan gaya hidup sihat seperti tidak merokok, menjaga pemakanan, mengurangkan makanan berminyak dan bersenam dengan kerap.



Cara Mengambil Crystal Skin dan Harganya 

Cara mengambilan Crystal Skin ni, mudah sangat, kerana ianya sudah dipek mengikut sukatan untuk sekali pengambian. Korang hanya perlu bancuh 1 pek Crystal Skin, dan  dicampur dengan 150ml air. Kalau mommylin, suka shake dengan air sejuk. Minum sebelum sarapan dikala perut masih kosong. Rasanya memang nikmat sungguh. Sejuk, sedap memang bestlah. 


Harga Crystal Skin
1 Kotak Harga Tawaran RM69 Harga Biasa RM89 (DISKAUN 23%)
2 Kotak Harga Tawaran RM132 Harga Biasa RM178 (DISKAUN 26%)
3 Kotak Harga Tawaran RM187 Harga Biasa RM267 (DISKAUN 30%)
4 Kotak Harga Tawaran RM230 Harga Biasa RM356 (DISKAUN 35%)


Crystal Skin boleh dibeli secara online dari Lazada dan juga shopee. Korang nak beli terus, klik je link kat bawah ni. 


Oh ya, momylin nak share dengan korang beberapa testimoni pelanggan yang telah berjaya dengan Crystal Skin






Disebalik kehebatan produk Crystal Skin 

Pengasas Crystal Skin, En. Airiey Sayuti seorang yang mempercayai bahawa berkelihatan anggun amat penting agar seseorang itu berasa lebih yakin dan bersemangat.
Ketika zaman remaja, berat badan En. Airiey keterlaluan dan beliau mempunyai tone kulit yang gelap dan banyak jerawat. Beliau kerap merasa rendah diri, segan , seorang pemalu & pendiam dan sering dipersendakan kerana berbadan besar dan kulit berjerawat serta gelap.


Walaupun beliau telah mencuba pelbagai jenama produk penjagaan kulit tempatan dan jenama, skincare yang popular, makan suplemen kesihatan dalam bentuk kapsul atau serbuk juga menjalani gaya hidup yang sihat dengan bersenam, namun dia merasa kecewa kerana resultnya lambat dan tidak berapa berkesan. 

Dengan pelbagai dugaan yang dilalui, En. Airiey mendapat inspirasi untuk menghasilkan produk yang benar-benar terbukti dapat berfungsi dengan berkesan dan selamat. Maka wujudlah Crystal Skin.

Hebat pengasas Crystal Skin ni. Patutlah produk yang di keluarkan sangat memenuhi kehendak peanggan, kerana beliau juga pernah berada disituasi tersebut. Mommylin harap, poduk Crystal Skin ini dapat membantu lebih ramai orang yang mengalami masalah kulit seperti ini.

Untuk mengetahui lebih tentang kisah Airiey, sila melayani https://www.rishbeauty.com/tentang-




Voucher Diskaun dan Cabutan Bertuah

Berita gembira untuk semua bakal pelanggan Crystal Skin, korang boleh dapat diskaun RM10 untuk pebelian seterusnya jika berkongsi testimoni dengan pihak Rish Beauty HQ. Hanya Whatapps di number +60-11-62000032 . Mudah kan? 

Dan yang paling best adalah nama korang akan dimasukkan secara automatik untuk cabutan bertuah bulanan. Korang akan mendapat 1 tiket cabutanbertuah bagi setiap kotak Crystal Skin yang dibeli. Bestkan??? Jangan lupa, tonton cabutan bertuah secara LIVE di Facebook Rish Beauty HQ pada hari terakhir bulan, pukul 8 malam.

Ok korang, mommylin dah share produk best ni, jangan lupa dapatkan Crystal Skin. Jom kita cantik sama-sama! 

Untuk maklumat lanjutan, anda boleh layani laman Crystal Skin di https://www.rishbeauty.com
Maklumat Hubungan Lebih Lanjut 
Tel : +60-11-62000032 


LOVE, 
Mommylin

Post a Comment

0 Comments