Pencuci Wajah Tanah Liat Azymacare dengan Kebaikkan ROYAL JELLY dan BEE PROPOLIS

Assalamualaikum... Salam PKP semua... Hihih semua orang masih berkurung kan. Tak pe, demi kebaikkan duduk lah rumah. Keluar bila perlu sahaja. OK?

Duduk rumah pun banyak kerja kita boleh lakukan, zaman teknologi ni kan, macam-macam kita boleh lakukan haya dengan menggunakan handphone sahaja. Jadi, jangan stress cuba positifkan diri dan anggap segalanya ujian yang akan memberi kebaikkan kelak. 

Ok lah korang mommylin pernah share pasal Azymacare dengan korang sebelum ni kan. Mandian tanah liat yang membantu menyelesaikan masalah kulit sensitif Harraz. Nak baca boleh klik link kt sini ye. Kulit anak sensitif - 5 hari guna dah nampak kesan




Pencuci wajah Clay “Soap-Free Purifying Gel” 

Lepas dah jatuh cinta dengan mandian AzymaCare ni, datang pula produk baru dari azymacare juga. Pencuci wajah AzymaCare “Soap-Free Purifying Gel” 





Apa tu? Mesti ramai yang nak tahu, kebaikan “Soap-Free Purifying Gel” antaranya adalah ianya dapat melembapkan & melembutkan kulit muka, 
mengatasi kulit kering dan kegatalan dan mengatasi masalah jerawat
 
Bila usia makin meningkat, biasanya kulit wajah mudah kering. Jadi, pemilihan pencuci wajah adalah amat penting kerana ianya adalah penjagaan kulit yang asas. Mungkin ada yang tak pakai penyegar, serum dan lain-lain, tapi untuk pencuci wajah rata-rata semua wanita menggunakannya betul?

Jadi, sebelum memilih pencuci wajah, kita perlu pilih ikut keperluan dan diikuti dengan bahan dalam pencuci wajah tersebu. 



Bahan yangg berasaskan tanah liat dan ekstrak BOTANIKAL 

Selain dari faktor kebaikkan “Soap-Free Purifying Gel” itu, bahan yang ada dalam pencuci wajah AzymaCare ini masih mengekalkan 5 bahan utama iaitu Koalin Clay, Lavender, Aloe Vera, Cucumber dan Chamomile.

Bonus dengan lagi bahan aktif semulajadi tambahan yang istimewa khusus untuk kulit wajah iaitu Royal Jelly dan Bee Propolis


Royal Jelly
  • Royal jelly ialah susu yang dihasilkan oleh para koleni lebah madu sebagai makanan untuk ratu lebah.
  • Ia kaya dengan nutrisi untuk menyokong tumbesaran &  kesihatan ratu lebah.
  • Di dalam kosmetik, Royal Jelly digunakan untuk membantu menyihatkan kulit dan menjadikannya lebih berseri kerana kandungan nutrisinya yang kaya dengan asid amino, vitamin dan mineral.
  • Royal Jelly juga dapat membantu mengekalkan kelembapan kulit.

Bee Propolis
  • Propolis ialah bahan yg digunakan oleh lebah utk mengukuh, membaiki dan mengisi rekahan pada sarang lebah. 
  • Ia mempunyai fungsi anti-bakteria utk melindung jangkitan.
  • Di dalam kosmetik, propolis dapat melembab dan melembutkan kulit.
  • Ia juga mempunyai ciri anti-bakteria dan anti-oksida untuk melindungi kulit.



Dijamin selamat

Korang jangan risau, produk azymacare ini telah mendapat sijil dari  “Dermatologist Tested” dan "Hypoallergernic" iaitu sangat lembut sehingga boleh dipakai di kulit bayi. Produk ini jua tiada langsung mengandungi BAHAN BERBAHAYA seperti:

❌Parabens
❌SLES 
❌SLS 





Kandungan 50ml & tekstur yg sangat lembut

Mommylin sudah mencuba pencuci wajah ni, memang sangat best. Bau wangi yang menenangkan dan tekstur yang lembut. 

Selepas mencuci wajah dengan Clay Soap-Free Purifying Gel ni, kulit terus rasa tegang dan lembap. Ianya sangat serasi dengan kulit wajah mommylin dan tidak langsung memberi ketidak selesaan pada kulit. 

Selepas mencuci wajah, kulit terasa segar dan lebih anjal. Memang tak skip guna dah lepas ni. Sangat kagum, dan rasa lebihh selamat kerana bahan-bahannya yang digunakan.




AZYMACARE - JENAMA DIJAMIN BERKUALITI

100% Clay Kaolin Asli tanpa bahan kimia berbahaya. Produk - Dermatologist Tested, Hypoallergenic, Halal Jakim, NPRA - NOT210405478K dan mempunyai status kilang - ISO, US FDA, GMP





Dapatkan sekarang dengan HARGA PENGENALAN RM29 (Harga Biasa RM34) Tawaran adalah TERHAD.

Klik link dibawa untuk pembelian secara online:




Post a Comment

0 Comments